24 januari 2022

Elke dag kun je opnieuw beginnen

Vaak hebben we goede voornemens aan het begin van het nieuwe jaar. Het is een mooi moment om het vorige jaar achter je te laten en weer vooruit te kijken. Misschien heb je je voorgenomen om een gezondere leefstijl aan te nemen. Mocht dat niet in één keer gelukt zijn, geef dan niet op. Want elke dag kan een nieuw begin zijn. En een gewoonte doorbreken kost tijd, want ons brein wil eigenlijk niet veranderen. Houd er rekening mee dat we wel 20 tot 100 dagen nodig hebben voor een blijvende verandering, afhankelijk van welke nieuwe gewoonte je wilt aanleren.

Elke dag kun je opnieuw beginnen

Om te slagen en je doel te halen, heb je de juiste informatie nodig. En motivatie. Doorzettingsvermogen. Maar ook lief zijn voor jezelf. Tevreden zijn met kleine stappen vooruit, niet alles tegelijk.

Samen lukt het beter en is het leuker

Het helpt om samen op te trekken met een vriend(in) of een groepje gelijkgestemden. Je kunt een gespecialiseerd therapeut of coach inschakelen, voor jouw specifieke doel.  Zoek een maatje aan wie je je doel vertelt en spreek met elkaar af dat je naar elkaar luistert als het even niet gaat, en dat je elkaar aanmoedigt. Samen veranderen is gemakkelijker dan alleen.

 

Drinkwissel

Kruidenthee drinken past in een gezonde leefstijl. Doe eens een drinkwissel, laat frisdrank en vruchtensappen staan en zet eens wat vaker een pot kruidenthee. Ontdek welke smaak bij jou en het moment past. De kruidenthee van Neuner’s onderscheidt zich door de 40 jaar ervaring met zinvolle recepturen en extra strenge kwaliteitscontroles. Bovendien zijn er 16 soorten zoethoutvrije thee. Deze thee is alleen via specialisten en online te koop.

 

Inspiratie voor verandering

Wat kun je allemaal doen om aan je gezondheid en welzijn te werken? Er wordt steeds bekend over de invloed van leefstijl en het geheel  van je lichaam, je gedachten, je emoties , zingeving en ontspanning. Alles hangt met elkaar samen en het is mooi om hiervan bewust te worden. Opnieuw te leren luisteren naar je lichaam. Daarom nodigen we bij Neuner’s verschillende specialisten uit om iets te vertellen over hun expertise, terwijl je geniet van een kop kruidenthee.

 

Tijdens deze themaproeverijen ben je van harte welkom om inspiratie op te doen.
Meer weten?
Meld je vrijblijvend aan voor meer info via neuners.nl  of bel 0226-712312.

 

Dit artikel heeft in het Jeelink krantje gestaan Editie #5 winter 2022