Partners en Winkels

Onze producten zijn te verkrijgen via Partners die persoonlijke begeleiding geven, vindbaar op naam en in Winkels (speciaalzaken), vindbaar op woonplaats. Online kunt u bestellen via onze eigen webshop of bol.com.

Partners

Balance4ever | Fonny Freek

Balance4ever is de praktijk van Fonny Freek. Vanuit een diep verlangen om mensen te helpen meer van zichzelf te laten houden gaat zij samen met haar cliënten opzoek naar de innerlijke balans en een gezond gewicht.

Middels deskundige begeleiding, persoonlijke aandacht en het inzetten van Transformatief coaching en The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan heeft Balance4ever met vele cliënten een innerlijke balans bereikt.

Overgewicht is een uiterlijke vorm van onbalans in jezelf. Om je gewicht in evenwicht te brengen en af te slanken naar een gewicht dat bij jou past, werkt Balance4ever met The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan.

Heerhugowaard

balance4ever.nl/

Compleet Gezond | Bea Pols

Bea deelt haar kennis en ervaring en geef je altijd persoonlijke aandacht en advies op maat. Ervaringsdeskundige en professional sinds 1997.
Ze helpt bij blijvend afslanken en genezen van diabetes type 2, hoge bloeddruk, migraine. Dit kan door gezonde voeding via haar methode Compleet Gezond. Daarbij doet ze bloedonderzoek en zet ze de Neuner’s kruidentheeën en detox kuur in als onderdeel van de methode.

Bea heeft een serie podcasts opgenomen. In aflevering 11 is zij in gesprek met Miranda van Neuner’s over de thee en detoxen.

Heerhugowaard | Online landelijk

compleetgezond.nl

First Reach Leefstijl Coaching

Heiloo – Carolien Sterkman

Als leefstijlcoach kijkt Carolien naar het totaalbeeld van haar cliënt, dus naar alle aspecten van zijn of haar leefstijl en leefomgeving. “Ik vind het belangrijk om praktische adviezen te geven die passen bij de persoonlijke situatie van mijn cliënt”.

In 2005 is zij gestart met haar praktijk voor leefstijladvies. Na het behalen van de diploma’s Gewichtsconsulent en Leefstijlcoach heeft ze een aanvullende opleiding gevolgd als Life Coach en is ze gecertificeerd PowerSlim coach geworden.

Bij haar volgt u geen dieet en tellen we geen calorieën. U wordt begeleid in het ontwikkelen van een andere manier van leven, eten en bewegen. Kortom, een leefstijl programma, dat ervoor zorgt dat de algehele gezondheid verbetert. Alleen op afspraak geopend.

www.firstreachcoaching.nl/Bio-kruiden-thee/

Marieke’s Gezond Verstand

Wat je doelen ook mogen zijn, Marieke’s Gezond Verstand gaat je helpen!
Als gecertificeerd Oersterk Coach helpt ze je met persoonlijke begeleiding bij het afvallen, het halen van je sportdoel of meer energie.
Marieke zet wanneer zorgvuldig geselecteerde Neuner’s kruidentheeën in bij haar aanpak. Bijvoorbeeld bij het sportvasten of de vegan detox.

Heemskerk

www.mariekesgezondverstand.nl

To Flow | Healthy Green Week

Pilates Studio To Flow – Kokkel 18A

Pilates Studio To Flow is uitgegroeid van een professionele laagdrempelige en nuchtere Pilates Studio tot een veelzijdig aanbod op het gebied van gezondheid, zoals yoga, massage. Je kunt hier bewuste leefstijlproducten aanschaffen, workshops volgen én elk voorjaar en najaar meedoen met de Healthy Green Week detox met de Neuner kuren en groene thee.

www.toflow.nl

www.healthygreenweek.nl

Werk, Oersterk!

Investeer in gezonde medewerkers en profiteer ook als werkgever van de voordelen
Gezonde medewerkers zijn minder vaak ziek, hebben meer energie en gaan met plezier naar hun werk

www.werkoersterk.nl

Assortiment

Elk verkooppunt maakt een eigen selectie van onze producten.
Check daarom of wat u zoekt verkrijgbaar is voordat u langs gaat, om misgrijpen te voorkomen.

 

Winkels

Alkmaar-Oudorp

Renees Greenies – Edisonweg 18
Waar passie tot leven komt. Een winkel ontstaan met passie, kennis en liefde voor puur natuur voeding. Verse en ingemaakte producten, alles zonder e-nummers, toevoegingen, kleurstoffen én biologisch.

Dinsdag tot en met Zaterdag geopend van : 10:00 tot 18:00 uur

Inpandig bij Dart Café Nooit Gedacht

Renees Greenies gaat sluiten en houdt uitverkoop: de hele maand september 20% korting op alles

reneesgreenies.nl/

Alkmaar – afhaalpunt

Hortus Alkmaar – Berenkoog 43

Hortus Alkmaar is een botanische tuin, gespecialiseerd in geneeskrachtige kruiden. Niet voor niets is deze tuin voor ons een speciale plek. Er is een kleine winkel, waardoor dit momenteel alleen een afhaal locatie is voor online bestellingen geplaatst via neuners.nl.

www.hortusalkmaar.nl/

Andijk

De Bosmantel – Cornelis Kuinweg 22
Natuurtuinderij De Bosmantel. Boerderijwinkel met natuur-inclusieve tuinderij.

www.bosmantel.nl

www.bosmantel.nl

Heerhugowaard

De Hartelijke Voet – Stationsweg 45

Voor ontspanning en voetreflexologie, behandelingen en coaching voor gezondheid en welzijn, ondersteund met Neuner’s kruidenthee.

dehartelijkevoet.nl

Heiloo | Theeklipper

Graag verwelkomen wij u in onze koffie en thee speciaalzaak in winkelcentrum t Loo te Heiloo. Zodra u de winkel binnenstapt, komen vervlogen tijden tot leven en waant u zich bij de kruidenier van toen. Nostalgie ten top!

detheeklipper.com/over-ons/

Overveen

Natuurwinkel Overveen – Bloemendaalseweg 228
Reform- en delicatessenwinkel

Telefoon: 023 525 0764

Schagen

Bio Winkel Schagen – Loet 21
Alles op het gebied van gezonde biologische voeding waaronder groenten, fruit, aardappelen, kruiden, droogwaren, zuivel, vlees, supplementen en nog veel meer. Telefoon: 0224 297 955

biowinkelschagen.nl

Schoorl

Winkel Kardeis ligt bij de ingang van Scorlewald.

Op het terrein van de instelling wonen en werken mensen met een verstandelijke beperking. In de werkplaatsen worden op ambachtelijke wijze en met duurzame materialen, prachtige producten gemaakt die we in onze winkel verkopen.

www.raphaelstichting.org/kardeis/winkel/

Waarland

Beau & Beau – Veluweweg 10
Beau & Beau is meer dan een salon voor Huid, Lijf en Bewustzijn. Met het House of Hearts is er een breed aanbod voor uw gezondheid en welzijn. De Neuner’s thee wordt hier al meer dan 15 jaar geschonken en verkocht.

beau-beau.net

Zuid Scharwoude

John & Ans

Drogisterij John & Ans is al tientallen jaren een begrip in Langedijk.
In de nieuwe Winkel in Zuid-Scharwoude staan het vertrouwde team van specialisten voor u klaar.

Heeft u een vraag over maagproblemen, babykrampjes, borstvoeding, afvallen, ontgiften, verkoudheid, slapen, ontspanning, PMS of overgang?
Ontdek dan ook bij Etos John&Ans de natuurlijke ondersteuning met Neuner’s kruidentheeën.

drogisterij-johnenans.nl

Zwaag

Voedings Coach Eline – Zwaag

Ik ben Eline en ik help mensen met overgewicht. Als Voedingscoach wil ik niets liever dan ervoor zorgen dat je weer lekker in vel komt te zitten. Met behoud van energie en zonder hongergevoel. Hier draagt de thee van Neuner’s zeer goed aan bij.

Let op: alleen geopend op afspraak

voedingscoacheline.nl

Online bestellen

Neuners.nl of bol.com
U kunt natuurlijk eenvoudig en voordelig in onze eigen webshop bestellen. Toch kiest men ook graag voor het gemak van het winkelplatform van bol.com, waarvoor wij ook de verkoop en verzending van Neuner’s thee verzorgen.

Jouw tip wordt beloond

Heb je een tip voor ons voor een verkooppunt bij jou in de buurt? Geef ons de naam door met wie we contact kunnen opnemen. Voor het aanbevelen van een nieuw verkooppunt belonen we jou met een heerlijk theepakket.

Jouw bedrijf past hier

We breiden graag ons netwerk van ambassadeurs en specialisten uit, zodat het overal in Nederland gemakkelijk is Neuner’s thee te kopen. Neem contact op voor meer info.

Wordt ook Partner of Verkooppunt

Kleinschaligheid, persoonlijk contact en het letterlijk delen van onze producten en filosofie vinden we belangrijk.
We zijn dan ook trots op ons partnernetwerk. We werken met Partners en Verkooppunten die ons persoonlijk kennen en breiden ons netwerk steeds verder uit. Ook verkooppunt of partner worden? Neem dan contact met ons op.

Contact

Verkooppunt worden?

Contactformulier

  Deze site is beveiligd met ReCaptcha en de Google Privacy en Voorwaarden zijn van toepassing.

  Adres & contactgegevens

  Bijlestaal 42C
  1721 PW Broek op Langedijk
  (bezoek op afspraak)

  M: Info@neuners.nl
  T: 0226-712312

  Contact

  Partner worden?

  Contactformulier

   Maak uw keuze

   Deze site is beveiligd met ReCaptcha en de Google Privacy en Voorwaarden zijn van toepassing.

   Adres & contactgegevens

   Bijlestaal 42C
   1721 PW Broek op Langedijk
   (bezoek op afspraak)

   M: Info@neuners.nl
   T: 0226-712312