Verkooppunten en afhaalpunten

Let op, niet alle verkooppunten hebben alle smaken op voorraad.

We adviseren u het assortiment van het verkooppunt en de openingstijden vooraf te checken als u van verder weg komt.
Ook kunt u ervoor kiezen uw online bestelde pakket bij het verkooppunt af te halen.

Verkooppunten

Alkmaar

Hortus Alkmaar – Berenkoog 43
Hortus Alkmaar is een botanische tuin, gespecialiseerd in geneeskrachtige kruiden. Niet voor niets is deze tuin voor ons een speciale plek. Er is een kleine winkel, waardoor dit momenteel alleen een afhaallocatie is voor online bestellingen geplaatst via neuners.nl.

www.hortusalkmaar.nl/

Almkerk

Landgoed Clootwijck, Gerard & Suus – Afhaalpunt 
Check de openingstijden van dit afhaalpunt, dat meestal  Gerard & Suus is véél meer dan de bakkerij van Gerard Hardeman.

Andijk

De Bosmantel – Cornelis Kuinweg 22
Natuurtuinderij De Bosmantel. Boerderijwinkel met natuur-inclusieve tuinderij.

www.bosmantel.nl

Heerhugowaard

De Hartelijke Voet – Stationsweg 45

Voor ontspanning en voetreflexologie, behandelingen en coaching voor gezondheid en welzijn, ondersteund met Neuner’s kruidenthee.

dehartelijkevoet.nl

Heiloo

First Reach Leefstijl Coaching –  Heiloo
Bij ons volgt u geen dieet en tellen we geen calorieën. U wordt begeleid in het ontwikkelen van een andere manier van leven, eten en bewegen. Kortom, een leefstijl programma, dat ervoor zorgt dat de algehele gezondheid verbetert. Vanaf oktober 2021 verkrijgbaar bij First Reach en Leefstijl Coaching praktijk. Kruiden voor detoxing en afslanken.
Let op: Wij zijn alleen op afspraak geopend.

www.firstreachcoaching.nl/Bio-kruiden-thee/

Noord-scharwoude

Pilates Studio To Flow – Kokkel 18A
Pilates Studio To Flow is uitgegroeid van een professionele laagdrempelige en nuchtere Pilates Studio tot een veelzijdig aanbod op het gebied van gezondheid, zoals yoga, massage én de Healthy Green Week detox met de Neuner kuren en groene thee.

www.toflow.nl

Overveen

Natuurwinkel Overveen – Bloemendaalseweg 228
Reform- en delicatessenwinkel

Telefoon: 023 525 0764

Schagen

Bio Winkel Schagen – Loet 21
Alles op het gebied van gezonde biologische voeding waaronder groenten, fruit, aardappelen, kruiden, droogwaren, zuivel, vlees, supplementen en nog veel meer. Telefoon: 0224 297 955

biowinkelschagen.nl

Waarland

Beau & Beau – Veluweweg 10
Beau & Beau is meer dan een salon voor Huid, Lijf en Bewustzijn. Met het House of Hearts is er een breed aanbod voor uw gezondheid en welzijn. De Neuner’s thee wordt hier al meer dan 15 jaar geschonken en verkocht.

beau-beau.net

Wijk en Aalburg

Gerard & Suus – Torenstraat 2
In overleg met klanten verzamelde Suus de afgelopen jaren een assortiment van zo’n 1700 verschillende biologische producten. Vers en houdbaar. Gerard & Suus is véél meer dan de bakkerij van Gerard Hardeman.

Online bestellen

Neuners.nl of bol.com
U kunt natuurlijk eenvoudig en voordelig in onze eigen webshop bestellen. Toch kiest men ook graag voor het gemak van het winkelplatform van bol.com, waarvoor wij ook de verkoop en verzending van Neuner’s thee verzorgen.

Jouw tip wordt beloond

Heb je een tip voor ons voor een verkooppunt bij jou in de buurt? Geef ons de naam door met wie we contact kunnen opnemen. Voor het aanbevelen van een nieuw verkooppunt belonen we jou met een heerlijk theepakket.

Jouw bedrijf past hier

We breiden graag ons netwerk van ambassadeurs en specialisten uit, zodat het overal in Nederland gemakkelijk is Neuner’s thee te kopen. Neem contact op voor meer info.