Even voorstellen

Mijn naam is Miranda Peereboom-Aardenburg.

In 2000 begonnen als ondernemende moeder, nu 2 intussen jong volwassen kinderen, heb ik in de afgelopen ruim 20 jaar een persoonlijke zoektocht bewandeld naar een holistische en preventieve leefstijl. Al mijn hele leven verlang ik naar een goede gezondheid, omdat ik van kinds af aan in mijn familie heb gezien hoe vervelend het is om een chronische ziekte te ontwikkelen, met medicijngebruik waarmee je in een neerwaartse spiraal beland. In deze jaren heb ik zelf ook verschillende uitdagingen gehad en ben ik op zoek gegaan naar de meest natuurlijke oplossing om vitaliteit te bereiken.

Eenmaal zwanger was van mijn eerste kind, ben ik me extra gaan verdiepen in hoe ik met de juiste voeding goed voor mijn lichaam kon zorgen. Immers, er groeide een kindje in mijn buik en daar wilde ik het beste voor. Na de zwangerschap heb ik zelf ervaren hoe het is om lichamelijk (hormonen) en geestelijk uit balans te zijn. Ik verlangde naar een goede melkvorming voor borstvoeding – helaas was de borstvoedingsthee van Neuner’s er toen nog niet –  en toen de kinderen opgroeiden wilde ik ze een gezonde drank leren drinken in plaats van zoete snelle suikerdranken. Vervolgens werd ik geconfronteerd om beter voor mezelf te gaan zorgen, want ik dronk te weinig, met onder andere darmproblemen, vermoeidheid en huidproblemen als gevolg.

Zo is mijn zoektocht naar smakelijke thee begonnen. Veel soorten geprobeerd, maar ik kon het niet vinden. Tot ik via een goede vriendin de Neuner’s thee ontdekte. Met de Neuner’s thee lukt het me prima om elke dag genoeg te drinken en er zelfs van te genieten. Ik heb sinds 2012 de kracht van Neuner’s kruidenthee en ontgiftende kuren ontdekt. Nadat ik alles had gedaan aan goede voeding, heb ik ook veel geleerd dat vitaliteit verder gaat dan goede voeding en intussen heb ik ook ervaren dat lichaam, geest, mindset en zingeving meespelen om een vitaal leven te leiden. Dat is een bewuste holistische leefstijl geworden.

Het familiebedrijf Neuner’s, staat voor de kwaliteit van de producten en het delen van kennis over de kracht van de natuur. Om deze in Nederland en Vlaanderen te kunnen delen, houd ik direct contact met Neuner’s in Oostenrijk en werk ik samen met ondenemers in de complementaire gezondheidszorg in Nederland.

Ik sta elke dag gemotiveerd op om jou te inspireren, motiveren en ondersteunen bij het op een holistische manier in eigen hand nemen van je gezondheid, het zelfhelend vermogen te benutten. Met een netwerk van bewuste specialisten. Zodat de veelzijdige kennis van de natuur ingezet kan worden voor jouw preventieve leefstijl en de transformatie naar de beste versie van jezelf.

Kruidentraditie en oorsprong van Neuner’s

De familie Neuner heeft al 5 generaties ervaring met kruiden voor de gezondheid. Dr. Hans Neuner (1917-1994) heeft in ruim 35 jaar als erkend natuurgenezer meer dan 1,5 miljoen mensen over de hele wereld behandeld, waarvoor hij veel dank en erkenning heeft gekregen. Zijn kleindochter Stephanie bouwt verder op deze ervaring en zet de filosofie voort.

Missie

Neuner’s Nederland heeft als doel in Nederland en Vlaanderen bij te dragen om mensen met natuurlijke oplossingen gezond te houden of te begeleiden bij het opnieuw bereiken van gezondheid.

Netwerken & Ervaring

Via een groeiend netwerk van specialisten en speciaalzaken wordt de Neuner thee gedeeld in Nederland en Vlaanderen. Persoonlijk contact en een korte keten. Het netwerk bestaat o.a. uit natuurgeneeskundigen, reformwinkels, natuurwinkels, orthomoleculair diëtisten, therapeuten, gespecialiseerde leefstijlcoaches, landwinkels, massagesalons, spa & wellness, en elke ondernemer die bewust een gezonde drank wil schenken of verkopen.

Wil je weten of deze kruidenthee ook bij jou of jouw bedrijf past?
Neem contact op voor een kennismakingsgesprek, lijkt me leuk.

Uitstekende kwaliteit, natuurlijk, effectief, resultaatgericht, smaakvol

Alleen de beste biologische kruiden worden met de strengste controles geselecteerd om in de kruidenthee van Neuner’s verwerkt te worden. Want vertrouwen is goed, maar controleren is beter. Door de hoge kwaliteitsnorm is de thee niet alleen heel geurig en smakelijk, maar ook werkzaam. Kuurpakketten helpen om de verantwoordelijkheid voor de gezondheid in eigen hand te nemen. Want genezen is goed, maar voorkomen is beter.

Gezond Genieten met Gemak, de beste kwaliteit op het werk, onderweg of thuis

De thee is verpakt met een optimale vulhoeveelheid, zodat het gemakkelijk is om dagelijks gezond te genieten van een smakelijke thee, waar je ook bent. Ook als je voor je werk veel onderweg bent, is het heel eenvoudig om de zakjes mee te nemen en in je drukke bestaan een gezonde leefstijl haalbaar te maken. Laat frisdrank en geconcentreerd vruchtensap staan, vermijd overmatig gebruik van koffie of gewone thee en vervang deze door onze zuivere biologische kruidenthee, die smaakt en goed doet, waardoor jij je goed voelt.